Metalurgija

Čelični proizvodi direktno od proizvođača

INDUSTROMETAL
VALJEVO

Industrometal Valjevo nudi kompletan program crne i obojene metalurgije direktno od proizvođača, za sve projekte u industriji i građevinarstvu, u skladu sa najvišim svetskim standardima.

Metalurgija

Metalurški proizvodi čine tvrdo jezgro i osnovni prodajni program preduzeća Industrometal. Naše ime i prezime su čelici u kvalitetu, toplovaljani i svetlovučeni, za primenu u najrazličitijim granama industrije. Tu smo da ponudimo, preporučimo i predložimo adekvatno rešenje, a zatim i isporučimo prema najvišim svetskim standardima, na vreme i po najpovoljnijim cenama.

Proverite zašto nam sve više građevinskih firmi i bravarskih radionica pruža poverenje. Postali smo jedan od najznačajnijih distributera šavnih cevi, toplovaljanih proizvoda i limova, poštujući naše osnovne principe poslovanja. Adekvatna informacija, kvalitet proizvoda, brzina isporuke i povoljne cene.

Naposletku, godine na tržištu su nam omogućile da kvalitetno ponudimo široku paletu proizvoda, uključujući i kompletan program žičanih proizvoda, ali i najrazličitije proizvode od obojenih metala.

Industrometal. Za svaki Vaš projekat.

sr_RSSerbian