O nama

Preduzeće Industrometal doo osnovano je 1992. godine kao nastavak porodične tradicije u okviru kovačkog zanata dugačke skoro ceo vek. Posvećenošću, poštovanjem rokova i insistiranjem na kvalitetu proizvoda preduzeće Industrometal doo je od male trgovačke kuće, izraslo u regionalnog lidera u oblasti crne i obojene metalurgije. Distributivno-servisni i alatni centar preduzeća nalaze se u Valjevu, na preko 4000 m2 zatvorenog skladišnog prostora.

Industrometal doo je organizaciono podeljen u tri sektora – metalurški, limarski i alatni, a naše ljubazno osoblje je tu da sasluša Vaše ideje, pruži objašnjenja, preporuke i olakša svaki projekat.

Metalurški proizvodi čine tvrdo jezgro i osnovni prodajni program preduzeća Industrometal. Naše ime i prezime su čelici u kvalitetu, toplovaljani i svetlovučeni, za primenu u najrazličitijim granama industrije. Tu smo da ponudimo, preporučimo i predložimo adekvatno rešenje, a zatim i isporučimo prema najvišim svetskim standardima, na vreme i po najpovoljnijim cenama.

0

Godina iskustva

0

Partnera

0

Artikala

0

Godina iskustva

0

Partnera

0

Artikala

Proverite zašto nam sve više građevinskih firmi i bravarskih radionica pruža poverenje. Postali smo jedan od najznačajnijih distributera šavnih cevi, toplovaljanih proizvoda i limova, poštujući naše osnovne principe poslovanja. Adekvatna informacija, kvalitet proizvoda, brzina isporuke i povoljne cene.

Naposletku, godine na tržištu su nam omogućile da kvalitetno ponudimo široku paletu proizvoda, uključujući i kompletan program žičanih proizvoda, ali i najrazličitije proizvode od obojenih metala.

Limarskim pogonom Industrometal Valjevo upotpunjuje ponudu pozicionirajući se kao regionalni lider u trgovini i preradi u metalurškom sektoru. Adekvatna rešenja, kontrola ulazne sirovine, proizvodnog procesa i gotovog proizvoda, isporuka na vreme i najpovoljnije cene su ono što smo preneli iz core biznisa i na limarski sektor.

Naša savremena radionica proizvodi isporučuje limove za pokrivanje i opšivanje, u dužinama i boji po želji kupca, zatim okrugle olučne cevi i poluokgrugle horizontalne oluke. Proizvodni program upotpunjuju opšivni elementi, po standardu ili crtežu kupca, kao i pribor i alat za obavljanje limarske delatnosti.

Najbliži smo Vam u alatnom centru. Bilo da ste hobista ili profesionalac, kod nas možete pronaći adekvatan alat i pribor renomiranih svetskih proizvođača. Široka lepeza brendova i proizvoda osigurava zadovoljstvo obavljenom kupovinom, a razumevanje i nadgradnja početne ideje od strane naših zaposlenih obezbeđuje Vam permanentni osećaj ispunjenosti.

Kod nas možete pronaći sve za vaš DIY projekat – ručne, industrijske i električne alate; boje, lakove i tehničku hemiju, HTZ opremu i širok asortiman vijačne robe.

Imajući u vidu suštinu našeg biznisa, posebno mesto u našem alatnom centru opredeljeno je građevinskim bravarima, koji se mogu osloniti na našu ponudu brusne, rezne i varne tehnike, te opreme za građevinsku bravariju i boje i lakove za metal.

Naš tim

Informacija je novac. Stupite u kontakt sa našim službama i uverite se zašto se smatramo najoperativijim privrednim subjektom u branši. Na svaki Vaš zahtev odgovaramo brzo i adekvatno.

sr_RSSerbian